Medische adviezen

rss

Sociaal medische advisering

De GGD is al 40 jaar uw partner in sociaal medische advisering en indicatie in de regio Rotterdam-Rijnmond: oplossingsgericht, gedegen, onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Als onderdeel van de GGD hebben wij veel kennis en expertise in huis. Van het gebied en de bevolking. Van begin tot eind doet u zaken met een arts en niet met assistenten of verpleegkundigen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. GGD Rotterdam-Rijnmond levert gedegen rapportages die stand houden bij bezwaren. Bij ons betaalt u een vast tarief zodat u niet wordt verrast door bijkomende kosten. Ook wordt uw cliënt altijd gezien door een arts. Wij willen voorkomen dat goedkoop uiteindelijk duurkoop wordt voor u.

De artsen van sociaal medische advisering en indicatie geven onafhankelijk medisch advies op verzoek van een (regio)gemeente, organisatie of particulier. Dit wordt op één van de GGD Rotterdam-Rijnmond locaties gedaan op afspraak of via een huisbezoek als de cliënt niet in staat is naar een spreekuurlocatie te komen. Wij zien de cliënt altijd. Het ervaren team bestaat uit hoogopgeleide professionals: artsen Maatschappij & Gezondheid, artsen Indicatie & Advies, orthopedagogen, arbeidsdeskundigen, sociaal verpleegkundigen en psychologen. De medische adviezen zijn afgestemd op de meest recente maatschappelijke ontwikkelingen en veranderende wetgeving. Jaarlijks brengt het team ongeveer 5.000 medische adviezen uit.

GGD Rotterdam-Rijnmond geeft keuringen, adviezen en verklaringen uit op het gebied van:

Afspraak maken, vragen of meer informatie?

Het team van sociaal medische advisering en indicatie is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer: (010) 433 98 86 of per e-mail via administratieh&imo@rotterdam.nl. Mocht dit e-mailadres niet volledig verschijnen in uw mailvenster, kopieer het adres en plak het in uw mailvenster.

Interessant? Deel dit met je netwerk