Spring naar het artikel

Het gele boekje

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

7 juni 2021 | laatste update: 6 september 2021

Op alle vaccinatielocaties van GGD Rotterdam-Rijnmond stempelen we in het gele vaccinatieboekje, als je daar op de vaccinatielocatie om vraagt. Dat kan tijdens je vaccinatieafspraak of achteraf. Voor registratie achteraf kan je gewoon binnenlopen op een van onze vaccinatielocaties. In dat geval is er dus geen afspraak nodig. Ga niet naar onze hoofdlocatie op de Schiedamsedijk.

Geprikt bij een andere zorgverlener?

De GGD zet stempels in het gele vaccinatieboekje wanneer je bent gevaccineerd bij ons. Ook als je bij de huisarts of in het ziekenhuis bent gevaccineerd kan je naar een GGD-vaccinatielocatie komen voor een stempel in je gele boekje. Belangrijk is dan wel dat je zowel een ID als je registratiekaart meeneemt, zonder deze documenten kan er niet worden gestempeld. Hetzelfde geldt voor mensen die in een andere regio geprikt zijn bij de GGD.

Vaccinatieboekje bestellen?

Heb je geen vaccinatieboekje, maar wil je deze wel? Bestel hem dan online via deze link. Kom niet naar de GGD locatie op de Schiedamsedijk. Wij verkopen tijdelijk geen boekjes meer.

LET OP: Géén vaccinatiebewijs

Het gele vaccinatieboekje heeft geen status als officieel vaccinatiebewijs in het kader van coronavaccinaties. Ook niet als je de registratiekaart (die je gekregen hebt na je vaccinatie) er in stopt. Hier heb je een Digitaal Corona Certificaat voor nodig, deze maak je via een app, de CoronaCheck. Lees hier meer over de CoronaCheck.