Spring naar het artikel

Het gele boekje

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

7 juni 2021 | laatste update: 22 juli 2021

Op alle vaccinatielocaties van GGD Rotterdam-Rijnmond stempelen we in het gele vaccinatieboekje, als je daar op de vaccinatielocatie om vraagt. Dat kan tijdens je vaccinatieafspraak of achteraf. Voor registratie achteraf kan je gewoon binnenlopen op een van onze vaccinatielocaties. In dat geval is er dus geen afspraak nodig. Ga niet naar onze hoofdlocatie op de Schiedamsedijk.

Alleen GGD vaccinaties
Als je een afspraak hebt bij de huisarts, ziekenhuis of een andere priklocatie, informeer vooraf dan of zij de COVID-19 vaccinatie kunnen bijschrijven in het gele vaccinatieboekje. De GGD kan alleen de vaccinaties bijschrijven die we zelf gezet hebben.


Geel boekje bestellen
Heb je geen geel boekje maar wil je deze wel? Bestel hem dan online via deze link. Kom niet naar de GGD locatie op de Schiedamsedijk. Wij verkopen tijdelijk geen boekjes meer.


LET OP: Géén vaccinatiebewijs
Het gele vaccinatieboekje heeft geen status als officieel vaccinatiebewijs in het kader van coronavaccinaties. Ook niet als je de registratiekaart (die je gekregen hebt na je vaccinatie) er in stopt.

Hier heb je een Digitaal Corona Certificaat voor nodig, deze maak je via een app, de CoronaCheck. Lees hier meer over de CoronaCheck.