Spring naar het artikel

Maak een afspraak

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

Wil je een gesprek met onze collega's over een reisvaccinatie? Maak 24/7 online een afspraak voor een spreekuur op een van onze locaties.

Locatie Spijkenisse

Na een tijdelijke sluiting is locatie Spijkenisse weer open op maandagen tussen 12.45 - 20.00 uur voor reizigers en Vaccinatie op Maat. Voor beroepsgebonden vaccinaties kunt u terecht tussen 12.45 - 13.45 uur.

Een nieuwe of een herhaalafspraak?

Bedenk of u een nieuwe afspraak of een herhaalafspraak wilt maken.

  • Maak een nieuwe afspraak = u gaat een nieuwe reis maken.
  • Maak een afspraak voor een herhaalvaccinatie = een herhaalafspraak geldt alleen als u van dezelfde vaccinatie een tweede of derde uit de reeks nodig heeft.

Herhalingsconsult

U komt voor een herhaalafspraak als u een tijd geleden al bij de GGD Rotterdam-Rijnmond bent geweest voor een reisvaccinatie en nog een extra serie nodig heeft. Voor een aantal ziekten is het namelijk nodig de vaccinatie te herhalen zodat u voor langere tijd beschermd bent. Bij een afspraak voor een herhaalvaccinatie betaalt u de vaccinatie(s) en het herhalingsconsult. Het herhalingsconsult is bedoeld voor het geven van een vaccin als vervolg op een, tijdens een eerder consult, afgesproken schema. De tijd die hiervoor staat is vijf minuten. De kosten hiervan zijn om die reden lager dan een basisconsult. Tijdens deze afspraak krijgt u geen advies.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over een nieuwe reis? Maak dan een afspraak om langs te komen op de GGD. Die maakt u telefonisch via 010 - 433 98 99 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur).