Spring naar het artikel

Drukte bij bron- en contactonderzoek

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

11 november 2021 | laatste update: 18 januari 2022

Vanwege het oplopende aantal besmettingen is het erg druk bij onze afdeling Bron- en contactonderzoek. Het lukt ons op dit moment niet meer om iedereen die positief getest is te bellen. Ook onze callcenters krijgen veel telefoontjes. Bent u getest en in afwachting van de uitslag? Wij vragen u te wachten tot uw uitslag zichtbaar is in de online portal www.coronatest.nl en niet te bellen voor uw uitslag.

Geen toegang tot de portal?

Mensen die niet in de portal kunnen, worden wel gebeld door onze bron- en contactafdeling. De uitslag is binnen 48 uur na de test bekend. Blijf thuis tot de uitslag bekend is. Bij een positieve uitslag moet u in isolatie.

Houd je aan de maatregelen

Het blijft belangrijk om je aan de maatregelen te houden. Vaccinatie en gedragsmaatregelen zijn en blijven belangrijk om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Informatiebrieven

Bent u positief getest of een nauw contact van iemand die positief getest is? Via de informatiehulp van het RIVM kunt u de juiste informatie en adviezen vinden voor uw situatie. Meer informatie: Informatiehulp - RIVM