Spring naar het artikel

De GGD bus komt naar jouw buurt: op de gezonde tour!

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

5 april 2023 | laatste update: 30 juni 2023

Heb je vragen over je gezondheid? Ben je benieuwd hoe het nu zit met de HPV-prik? Of hoe je een infectie zo goed mogelijk kunt voorkomen? Dit voorjaar rijdt onze GGD bus door de regio Rotterdam-Rijnmond. Ook bij jou in de buurt. Je kunt er terecht met al jouw vragen over gezondheid.

De voorlichters van de GGD gaan graag met jou in gesprek over gezondheid. Bijvoorbeeld over hoe je zo lang mogelijk gezond blijft. Hoe je gezond kan eten voor weinig geld. Of welke reisvaccinaties je nodig hebt om een verre reis te maken. We geven advies, betrouwbare informatie en we kunnen je als het nodig is doorverwijzen naar de juiste plek. Bijvoorbeeld als je wil stoppen met roken. Of als je wil sporten, maar geen geld hebt. Ook vragen over HPV en luchtweginfecties zoals corona beantwoorden we graag.

Voor wie in aanmerking komt en wil is er ook de mogelijkheid meteen de prik tegen HPV of corona te halen.
 

Bekijk hier de route en zie waar en wanneer de bus bij jou in de buurt is.

Met de Gezonde Tour wil de GGD goede informatie over gezondheid geven. De GGD vindt het een van haar taken om zichtbaar en toegankelijk te zijn voor alle inwoners in de regio. De Gezonde Tour is een samenwerking tussen GGD Rotterdam-Rijnmond, gemeenten en verschillende (welzijns)partners in de regio.