Spring naar het artikel

Goed voorbereid op reis? Check de coronaregels in jouw vakantieland!

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

7 juni 2022 | laatste update: 27 juni 2022

Ga jij binnenkort op reis? Laat je niet verrassen en check op tijd de coronaregels in jouw vakantieland en in de landen waar je doorheen reist. De regels verschillen per land. Check dus voor jouw vertrek of je goed voorbereid bent. Heb je vragen? We helpen je graag.

Vragen over corona en reizen?

We gaan weer volop op vakantie deze zomer en dat betekent dat we dagelijks veel telefoontjes ontvangen over reizen en corona. Kan ik nog steeds een prik tegen corona krijgen? Hoe kom ik aan een geldig vaccinatie- of herstelbewijs? En hoe zit het met testen? Ik heb een geprint bewijs nodig. Hoe werkt dat? De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je op onze pagina corona en reizen. Ook kun je je vraag stellen via onze informatielijn: 010- 443 80 31. Heb je nog een vaccinatie nodig? Kom dan op tijd langs bij een van onze locaties. Dan ga je goed voorbereid op reis!

Informatie in de wijk

Er is veel informatie en het is soms lastig om de juiste informatie te vinden. We komen daarom ook naar je toe deze zomer. We staan met een informatiestand op diverse plaatsen in Rotterdam. Heb je vragen over corona en reizen? Loop dan bij ons langs. Je vindt ons de komende tijd nog op de volgende locatie:

 PLAATS   DATUM     TIJD

Kocatepe Moskee, Afrikaanderplein

WO 29 juni (informatie)
WO 6 juli (informatie+printen coronabewijs)

 10.00 – 14.00 uur