Spring naar het artikel

Herhaalprik zonder afspraak

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

6 november 2022 | laatste update: 8 december 2022

Iedereen van 12 jaar en ouder kan een (herhaal)prik tegen corona halen. Vanaf maandag 7 november kan dit bij alle priklocaties in de regio Rotterdam-Rijnmond zonder afspraak. 

Priklocaties GGD Rotterdam-Rijnmond

Inwoners kunnen in onze regio op verschillende priklocaties terecht voor een (herhaal)prik tegen corona. Zo zijn er een aantal grote locaties met ruime parkeergelegenheid en ruime openingstijden, zoals de locaties Feijenoord, Rotterdam The Hague Airport, Albrandswaard, Capelle aan den IJssel en Hellevoetsluis. Daarnaast is er nog een aantal kleinere locaties in Rotterdam die enkele dagen per week open zijn. Op al deze locaties kunnen inwoners nu zonder afspraak binnenlopen. Een geldig identiteitsbewijs is verplicht evenals het dragen van een mondkapje.

Tijdelijke locaties in de regio

Naast de vaste priklocaties opent de GGD Rotterdam-Rijnmond de komende weken weer op verschillende plekken in de regio tijdelijke locaties. Zo kan iedereen die dat wil, dichtbij een (herhaal) prik tegen corona halen. Een overzicht met alle actuele locaties en openingstijden is te vinden op website van de GGD Rotterdam-Rijnmond.

Een afspraak is handig

Op een aantal locaties kan het druk zijn. Een afspraak maken is daarom altijd handig. Dit voorkomt dat mensen onnodig lang moeten wachten op de priklocatie. Een afspraak maken kan via de landelijke website www.planjeprik.nl of via het landelijke telefoonnummer: 0800 - 7070 en via de afsprakenlijn van GGD Rotterdam-Rijnmond: 010 - 443 80 31 (ma t/m vrij: 8.30-17.00 uur; za 9.00-16.00 uur).

Meer informatie

Meer informatie over de coronavaccinatie en de antwoorden op veel gestelde vragen zijn ook te vinden op onze webpagina Coronavaccinatie. Bellen mag ook via onze informatielijn: 010 - 443 80 31 (ma t/m vrij: 8.30-17.00 uur; za 9.00-16.00 uur).