Spring naar het artikel

Nieuwe directeur publieke gezondheid

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

5 juni 2018

Saskia Baas is benoemd tot directeur Publieke Gezondheid, tevens directeur van de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Rotterdam-Rijnmond. Daarnaast is de directeur Publieke Gezondheid ook directeur van de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) binnen de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

Per 1 juli aanstaande vormt Saskia samen met Onno de Zwart de tweekoppige directie Publieke Gezondheid, Welzijn en Zorg van het cluster Maatschappelijke Ontwikkeling. Saskia: ‘Ik ben aan Rotterdam gehecht geraakt en kijk er naar uit om in deze nieuwe functie samen te blijven werken aan goede zorg.’


Rotterdam en regio
Saskia is al ruim acht jaar goed bekend met de Rotterdamse en regionale zorgketen. Na een succesvolle switch van de financiŽle dienstverlening naar de zorgsector, heeft zij meerdere directie-/bestuursfuncties in verschillende ziekenhuizen in Rotterdam vervuld†(waaronder het Maasstad Ziekenhuis, het Erasmus MC en het Havenziekenhuis).


De bestuursleden van de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond en de Gemeenschappelijke Regeling GGD hebben ingestemd met de benoeming.

Saskia Baas
Saskia Baas