Spring naar het artikel

Prikken zonder afspraak

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

16 augustus 2021 | laatste update: 14 januari 2022

Op priklocaties van GGD Rotterdam-Rijnmond kun je zonder afspraak een coronavaccinatie krijgen. Ook kun je hier binnenlopen voor vragen over corona. De coronavaccinatie is gratis. Op deze pagina vind je de actuele locaties en openingstijden.

Op alle locaties prikken we het Pfizer-vaccin. Daarnaast kan je op een aantal locaties ook terecht voor het Janssen-vaccin (waaronder Schuttersveld). In het onderstaande schema markeren wij de locaties waar je ook Janssen kan krijgen met een sterretje (*). Alle coronavaccinaties zijn gratis.

Het Moderna-vaccin prikken we niet meer in de regio Rotterdam-Rijnmond. Mocht je deze willen, dan kun je terecht in Gorinchem (een van de vaccinatielocaties van de GGD Zuid-Holland Zuid).

Kan ik voor mijn boosterprik ook zonder afspraak terecht?

Nee, de boosterprik wordt alleen op afspraak gegeven. Als je in aanmerking komt voor de boosterprik, ontvang je hiervoor een uitnodigingsbrief van het RIVM. Daarna kun je een afspraak maken. Op onze speciale pagina over de boosterprik staat meer informatie.

Ja, dat kan. Er moeten wel 21 dagen zitten tussen de eerste en de tweede prik van het Pfizer-vaccin.

Als je zonder afspraak komt prikken kan het zijn dat je even moet wachten. Dat komt omdat we je op locatie moeten registreren in ons systeem. We vragen hiervoor je begrip. Zo kunnen we iedereen zo goed mogelijk helpen.

Waar en wanneer kan ik terecht?

Je kunt voor een prik zonder afspraak terecht op verschillende priklocaties in de regio Rijnmond. Kijk op deze pagina voor het volledige overzicht: Coronavaccinatie.