Spring naar het artikel

Telefonische bereikbaarheid van Centrum Seksuele Gezondheid

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

17 februari 2023

Bij het Centrum Seksuele Gezondheid passen we onze dienstverlening deels aan. Vanaf maandag 20 februari zijn we alleen van 8.30 tot 12.15 uur telefonisch bereikbaar. Zo benutten we de middagen voor consulten met onze cliënten.

Afspraak maken voor een soatest

Heb je risico gelopen op een soa? Dan kan het verstandig zijn om een soa-test te doen, ook als je geen klachten hebt. In een aantal gevallen kun je voor een test terecht bij het Centrum Seksuele Gezondheid. Dit kan alleen op afspraak, je kunt online een afspraak maken. Als je een afspraak maakt wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Doe dit voordat je naar je afspraak komt.

Huisarts of thuistest

Kun je niet bij de GGD terecht? Je kunt ook een soatest bij de huisarts doen. Een bezoek aan de huisarts wordt door de basisverzekering vergoed (vanaf 18 jaar gaat die uit je eigen risico). Wil je niet naar de huisarts? Soa Aids Nederland biedt informatie over betrouwbare thuistesten.

Meer weten?

Voor vragen kan je het Centrum Seksuele Gezondheid bereiken op 010 - 443 80 21 van 8.30 tot 12.15 uur. Kijk voor meer informatie op de pagina Soa en seksualiteit.