Spring naar het artikel

Soa poli beperkt open

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

4 juni 2020 | laatste update: 9 juni 2020

De Soa poli is op dit moment beperkt geopend: er zijn minder spreekuurplekken dan normaal. Het Testlab Rotterdam is gesloten.

U kunt alleen een afspraak maken voor het soa-spreekuur als u gewaarschuwd bent voor een soa of als u klachten heeft die wijzen op een soa. We volgen hierbij landelijke criteria.

Voor spoedvragen (zoals over PEP) blijven wij ook bereikbaar. Heeft u een ongewenste seksuele ervaring meegemaakt, zoals een aanranding of verkrachting? Neem dan contact op met het Centrum Seksueel Geweld.

Heeft u een afspraak?
De komende tijd zal er eerst een telefonische afspraak plaatsvinden. Daarna zal er, indien nodig, een afspraak bij de GGD plaatsvinden. Als u een afspraak bij de GGD heeft, houd dan rekening met de huisregels voor een bezoek.

Let op! Heeft u klachten die bij het coronavirus passen, zoals (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan contact op met de poli om uw afspraak te verzetten.

Soa-test nodig?
Wilt u een soa-test, maar kunt u niet bij ons terecht? Ga dan naar de huisarts, of kijk op Soapoli-Online voor een betrouwbare thuistest. Op de website van Soa Aids Nederland vindt u meer informatie over aanbieders van thuistesten.