Spring naar het artikel

Stoppen met roken? Doe mee met Stoptober!

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

29 september 2021

Stoppen met roken doe je niet voor de lol. Het kan lastig zijn, zeker als je veel rookt of heel lang hebt gerookt. Maar het kan wel! Stoptober is een bewezen effectieve manier om te stoppen met roken.

Wat is Stoptober?

Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk! Wist je dat na een periode van 28 dagen niet roken de kans vijf keer groter is dat je blijvend stopt met roken? En dat 70% van de deelnemers aan Stoptober heeft volgehouden en niet meer rookt?

Hoe werkt het?

Meedoen aan Stoptober is meer dan 28 dagen stoppen met roken. Het betekent: steunen en gesteund worden. Het succes van Stoptober zit in de positieve aanpak. Elke stapje op weg naar stoppen met roken wordt aangemoedigd door Stoptober. Voor deelnemers aan Stoptober is er een speciale Stoptober-app (gratis). In deze app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid en vind je tips. Ook heeft de app een groepsfunctie, zodat je steun kan krijgen van bijvoorbeeld je voetbalteam, je buren of van je collega’s. Via social media blijf je op de hoogte en kun je ervaringen met andere stoppers delen.

Wil je meedoen aan Stoptober? Meld je dan aan via www.stoptober.nl