Spring naar het artikel

Weg met die peuk: samen stoppen in Stoptober

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

20 september 2023

Stoppen met roken kan lastig zijn, maar het kan! Zelfs als je veel rookt, al heel lang rookt of meerdere stoppogingen hebt gedaan. Doe het samen; in Stoptober. De afgelopen jaren hebben meer dan 450.000 rokers met elkaar bewezen dat het werkt. Samen stoppen is niet alleen leuker, je houdt het ook beter en langer vol!

We doen het samen

Wil je ook stoppen met roken en kun je wel wat extra support gebruiken? Op 1 oktober start Stoptober: samen 28 dagen stoppen met roken. Door het hele land stoppen we dan samen met elkaar 28 dagen met roken.

Bij Stoptober sta je er niet alleen voor. Er is een actieve online community waar je ervaringen en tips kunt lezen en delen, een gratis app voor dagelijkse begeleiding en vermaak. Maar er is meer; zoals Stoptober tv, een gratis magazine (bij Kruidvat af te halen), podcastserie De Stopcast en een live Stopshow op 30 september.

5 keer meer kans

Wist je dat na 28 dagen niet roken de kans 5 keer groter is dat je het daarna volhoudt om gestopt te blijven? Daarnaast houdt 7 van de 10 mensen het stoppen in Stoptober vol. Jij kan dat dus ook!

Kans op leuke prijzen

Het is de 10e editie van Stoptober. Daarom maak je dit jaar ook kans op leuke prijzen. Laat dit jubileum jouw persoonlijke succesverhaal worden!

Stoptober start op 1 oktober. Download alvast de app en/of meld je aan via www.stoptober.nl.