Spring naar het artikel

Update 16 februari: alle locaties zijn weer open.

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

5 februari 2021 | laatste update: 16 februari 2021

Eerder lieten wij via onze website weten dat alle GGD'en hun test- en vaccinatielocaties maandagochtend tot 12.00 uur gesloten houden vanwege de code rood van het KNMI. Vanaf dinsdag zijn onze locaties weer volledig open. De XL-locaties en overige reguliere locaties open vanaf 8.30 uur. De locaties van Charlois openen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

 
Origineel bericht van 14 februari 20.00 uur:
Heeft u een afspraak staan voor een test of vaccinatie op maandagmorgen, kom dan niet naar de locatie. Houd onze website en social media in de gaten voor updates. U kunt een nieuwe vaccinatie- of testafspraak maken.
 
Ga weloverwogen op pad
De GGD kan zich goed voorstellen dat mensen met een gemaakte afspraak, terwijl code rood van kracht is, liever niet de straat op gaan. Mensen wordt gevraagd alleen weloverwogen op pad te gaan. Wie zich ongemakkelijk voelt om naar een test- of vaccinatielocatie te gaan en de afspraak wil verzetten, kan altijd contact opnemen met het GGD callcenter waar eerder de afspraak mee is gemaakt om de afspraak te verzetten. Mocht het vanwege mogelijke lange wachttijden of andere omstandigheden niet direct lukken het callcenter te bereiken, dan kan hierover ook later nog contact op worden genomen met de GGD. Niemand moet zich verplicht voelen de straat op te gaan.