Spring naar het artikel

Tijdelijk geen spreekuren door drukte rondom coronavirus

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

5 maart 2020 | laatste update: 23 maart 2020

Vanwege het coronavirus (COVID-19) is het op dit moment niet mogelijk om een (nieuwe) afspraak te maken voor de soa-spreekuren en reizigersspreekuren bij de GGD Rotterdam-Rijnmond. De drukte vraagt extra inzet van alle artsen en verpleegkundigen die werken voor de GGD, dus ook van de soapoli en reizigerszorg. Ook het testlab van de soapoli is gesloten.

 

Hebt u al een afspraak bij de soapoli of reizerszorg?
De soapoli is op dit moment alleen open voor spoedeisende situaties. Als u al een afspraak heeft staan in de komende weken, gaat deze gewoon door. Heeft u een soa-test nodig? Ga dan naar uw huisarts, of kijk op Soapoli-Online voor een betrouwbare thuistest. Op de website van Soa Aids Nederland vindt u meer informatie over aanbieders van thuistesten.

Alle afspraken voor nieuwe reizen bij reizigerszorg worden afgezegd. Enkel voor reizen op zeer korte termijn blijven afspraken staan. Wij infomeren u hier telefonisch of per mail over. Heeft u een reisafspraak nodig? Kijk op de website van de GGD Reisvaccinaties voor informatie over reizen en gezondheid en overige geregistreerde aanbieders.

 

Let op! Als uw afspraak wel doorgaat, houd uw eigen gezondheid en hygiëne goed in de gaten. Mocht u klachten hebben (zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts), neem dan contact op met de teams om de afspraak te verzetten.