Spring naar het artikel

Vaccinatie-update 4 juni: Hellevoetsluis bijna open, Maassluis tijdelijk dicht

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

4 juni 2021 | laatste update: 7 juni 2021

Op vrijdag 11 juni openen we een nieuwe vaccinatielocatie, in Hellevoetsluis. Op de vaccinatielocatie Maassluis wordt vanaf donderdag 10 juni weer gevaccineerd, na een tijdelijke sluiting.

Vaccineren in De Eendraght

Volgende week openen wij een vaccinatielocatie in Hellevoetsluis. Vanaf 11 juni kunnen mensen zich laten vaccineren in de voormalige sporthal De Eendraght, gelegen aan Sportlaan 2. De afgelopen tijd bouwde Hellevoetsluis deze sporthal om tot priklocatie. De vaccinatielocatie is goed bereikbaar met de fiets en de auto.

Maassluis tijdelijk dicht

Onze vaccinatielocatie in Maassluis is tijdelijk gesloten. Reden voor deze tijdelijke sluiting van Maassluis is dat er te weinig afspraken zijn. Op deze locatie werd uitsluitend geprikt met het Janssen-vaccin, vanaf 10 juni worden er ook andere vaccins aangeboden. Mensen die een afspraak hebben of hadden staan voor het Janssen-vaccin, zijn opnieuw ingepland, zodat de snelheid van vaccineren geen vertraging oploopt.

Mensen die een afspraak hebben staan voor het Janssen-vaccin, maar liever een ander vaccin willen, kunnen bellen met het telefoonnummer dat in de uitnodigingsbrief staat.

GGD niet gesproken?
Heeft u geen contact met ons gehad over uw vaccinatieafspraak op locatie Maassluis. U kunt tot en met woensdag 9 juni terecht voor een vaccinatie op locatie Spijkenisse. Houd hierbij de tijd aan van uw oorspronkelijke afspraak in Maassluis.

Binnenkort een afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via het telefoonnummer in de uitnodiging of via www.coronavaccinatie-afspraak.nl, bij het maken van de afspraak bepaalt u de locatie. Dit kan op 12 locaties in de regio. Het RIVM bepaalt welk vaccin voor u het meest geschikt is. Welk vaccin u krijgt, staat in de email met bevestiging van de afspraak.