Spring naar het artikel

Vaccinatielocatie Schiedam vanaf 8 april open

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

31 maart 2021

Mensen met een uitnodiging voor vaccinatie kunnen vanaf 8 april ook terecht op de vaccinatielocatie in Schiedam. Dit is de zevende locatie in de regio waar gevaccineerd gaat worden. Er wordt gevaccineerd in sporthal Groenoord met het Pfizer-vaccin. Op dit moment komt de doelgroep 73 – 74 jaar daarvoor in aanmerking.

Oproep

Iedereen die een oproep van het RIVM of zorgwerkgever ontvangt, mag een afspraak maken voor de gratis vaccinatie. In de oproep staat welk telefoonnummer er gebeld kan worden. Voor algemene vragen over het coronavirus of over de vaccinatiestrategie kunt u kijken op www.coronavaccinatie.nl. Bellen kan ook: het landelijke informatienummer is 0800 - 1351.

Vaccinatielocaties in de regio

Naast Schiedam zijn er al zes locaties open in de regio Rijnmond: Rotterdam The Hague Airport, SS Rotterdam (vanaf 1 april), de Van Nelle fabriek in Rotterdam, sporthal Den Oert in Spijkenisse, recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk en sporthal Schenkel in Capelle aan den IJssel. In totaal zijn er 19 plekken in de regio aangewezen waar gevaccineerd gaat worden. Wanneer de andere locaties in de regio open gaan, hangt af van de levering van de vaccins.