Spring naar het artikel

Vaccinatielocatie in Poortugaal (Albrandswaard) open

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

29 april 2021 | laatste update: 30 april 2021

Ook in Poortugaal, gemeente Albrandswaard, vaccineren wij sinds 29 april tegen het coronavirus. Mensen die een uitnodiging van het RIVM hebben gekregen, kunnen voor hun prik terecht in de tijdelijke hal op de parkeerplaats voor het gemeentehuis aan de Hofhoek in Poortugaal. Burgemeester Jolanda de Witte was bij de opening aanwezig. Zo’n 365 mensen hadden voor deze eerste dag een afspraak staan. Door een stroomstoring vroeg in de ochtend is een aantal afspraken verzet naar later op de dag.

Locaties in de regio Rijnmond

De locaties Rotterdam The Hague Airport, SS Rotterdam, de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, sporthal Den Oert in Spijkenisse, recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk, sporthal Schenkel in Capelle aan den IJssel en sporthal Groenoord in Schiedam waren al open. Wanneer de andere locaties in de regio opengaan, hangt af van de levering van de vaccins. De locaties zijn al ingericht, zodat wij snel kunnen openen wanneer er voldoende vaccin geleverd wordt.

Oproep

Iedereen die een schriftelijke oproep van het RIVM ontvangt, mag een afspraak maken voor de gratis vaccinatie tegen corona. In de brief staat welk telefoonnummer er gebeld kan worden. Het RIVM bepaalt wie welk vaccin toegediend krijgt.

Meer informatie

Voor algemene vragen over het coronavirus of over de vaccinatiestrategie kunt u kijken op www.coronavaccinatie.nl. Bellen kan ook: het landelijke informatienummer is 0800 - 1351.