Spring naar het artikel

Vaccinatielocatie in Lansingerland voor een aantal weken open

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

17 juni 2021

Vanaf vandaag kunnen mensen hun prik tegen corona ook halen in het voormalige schoolgebouw van Wolfert Lansing in Bergschenhoek. Het is de 14e en laatste locatie die opent in de regio. We vaccineren op dit moment zo’n 14.000 mensen per dag op al onze locaties in de regio. Begin juli bouwen we het aantal locaties weer af; hoe meer mensen er gevaccineerd zijn, hoe minder locaties we nodig hebben.

In de volgorde van afbouw wordt rekening gehouden met o.a. geografische dekking en hoe populair een locatie is bij het publiek. Daarom sluiten we begin juli Sommelsdijk, Maassluis, Spijkenisse en Lansingerland. De grootste groep is dan gevaccineerd, vanaf juli wordt de groep kleiner. We sluiten vier locaties om zo efficiënt te vaccineren en ons personeel optimaal inzetten. Na deze eerste vier sluitingen bouwen we verder af in locaties. De planning hiervan en de locaties zijn afhankelijk van de landelijke vaccinatiestrategie.

We monitoren de situatie voortdurend in de regio. Als we in de zomermaanden zien dat het nodig is om gericht in gebieden te vaccineren, dan organiseren we daar mogelijkheden voor.

 

Vaccinatielocaties regio Rotterdam-Rijnmond

Inwoners van de regio Rotterdam-Rijnmond kunnen zich op dit moment laten vaccineren op een van onze 14 locaties: Schiedam, Spijkenisse, Sommelsdijk, Rotterdam (de Van Nellefabriek, aan de kade bij het SS Rotterdam en Schuttersveld), Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Maassluis, Poortugaal, Ridderkerk, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Lansingerland.

 

Vragen?

Als u vragen heeft over de locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond, bel dan: 010 - 443 80 31. Heeft u vragen over het maken van een vaccinatieafspraak? Kijk dan op www.coronavaccinatie.nl of bel 0800-1351. Afspraken voor locaties worden landelijk geregeld. GGD Rotterdam-Rijnmond kan afspraken niet plannen, wijzigen of annuleren. Bel hiervoor het nummer dat in uw uitnodigingsbrief staat.