Spring naar het artikel

Vanaf 1 april ook vaccineren bij SS Rotterdam

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

26 maart 2021 | laatste update: 31 maart 2021

Mensen met een uitnodiging voor vaccinatie tegen het coronavirus kunnen vanaf donderdag 1 april ook terecht op Katendrecht. In de tijdelijke hal op het parkeerterrein van de SS Rotterdam worden de eerste week alleen zorgmedewerkers gevaccineerd. Daarna is ook het vaccin waarmee de doelgroep (74-plussers) wordt gevaccineerd beschikbaar.

In de regio Rotterdam-Rijnmond zijn 19 plekken aangewezen waar de vaccinaties gezet kunnen worden. Vijf locaties - verspreid over de regio - zijn momenteel in gebruik: Rotterdam The Hague Airport, sporthal Den Oert in Spijkenisse, recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk, de Van Nelle Fabriek in Rotterdam en Sporthal Schenkel in Capelle aan den IJssel. Wanneer de andere locaties in de regio open gaan, is afhankelijk van de levering van vaccins. Op onze webpagina over vaccineren staat meer over de vaccinatielocaties in de regio.

Oproep
Iedereen die een oproep van het RIVM of zorgwerkgever ontvangt, mag een afspraak maken voor de gratis vaccinatie. In de oproep staat welk telefoonnummer er gebeld kan worden. Voor algemene vragen over het coronavirus of over de vaccinatiestrategie kunt u kijken op www.coronavaccinatie.nl. Bellen kan ook: het landelijke informatienummer is 0800 - 1351.