Spring naar het artikel

We zijn live!

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

31 oktober 2017 | laatste update: 1 november 2017

Onze website is vernieuwd! De site - die maandelijks 16.000 unieke bezoekers trekt – heeft een complete make-over gekregen. De vernieuwing van de website geeft het startsein voor een campagne waarmee we als GGD de burgers in de regio beter willen informeren: Ons gezond verstand. Regelmatig zullen wij via Ons gezond verstand verschillende gezondheidsthema’s onder de aandacht brengen.

Ons gezond verstand

De GGD geeft op de website informatie en adviezen aan burgers, bedrijven en gemeenten op het gebied van gezondheid. Wat moet je bijvoorbeeld doen als je schimmel in je woning hebt en hoe is het eigenlijk gesteld met de lucht en het drinkwater in de regio? Waar kun je allemaal ziek van worden in het buitenland en wat kun je doen om jezelf hier zo goed mogelijk tegen te beschermen? Op onsgezondverstand.nl kom je er achter.

Help! Griep!

Het eerste thema waar de GGD mee aan de slag gaat is griep. Want met de wintermaanden in aantocht speelt de griep binnenkort weer op. Wat is de griep en hoe kun je jezelf er tegen beschermen? Heeft een griepprik zin?

Soa poli

Niet alleen de GGD website is vernieuwd, ook de website van de soa poli is onder handen genomen. Bij de soapoli kunnen mensen met een hoog risico op een soa terecht voor een test. Soapoli.nl geeft informatie over soa, anticonceptie en seksualiteit. Soapoli.nl is een samenwerking tussen GGD Rotterdam-Rijnmond, GGD Hollands Midden en Dienst Gezondheid en Jeugd Dordrecht.