Spring naar het artikel

Winter is coming

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

4 november 2020 | laatste update: 5 november 2020

Het wordt steeds kouder en vaker winters weer. Daarom maken we onze testlocaties klaar voor de winterperiode. Dit geldt ook voor de mobiele testlocaties die we inzetten in Maassluis en Hoek van Holland.

Locaties in een tent
De testlocaties waarvoor we gebruik maken van tenten maken we winterproof. Het gaat om de testlocatie aan de Koperstraat in Rotterdam en de testlocatie in Zuidland. Op de Koperstraat zijn hardboardplaten geplaatst langs de wanden van de tent. In Zuidland zijn we nog in gesprek met de gemeente Nissewaard over het winterklaar maken van deze locatie. Een groot deel van onze testlocaties is al binnen, zoals de loods in Schiedam en de parkeergarage van het Topsportcentrum. Deze locaties zijn daarom al klaar voor de wintermaanden.

Mobiele testlocaties
Op donderdag staat de testbus in Maassluis. Vanaf morgen (5 november) staat de bus in een garagebox aan de Westlandseweg 1 (bij het oude politiebureau). In Hoek van Holland verzetten we de testdag van dinsdag naar maandag en blijven we ook op vrijdag testen. De locatie is verplaatst naar de sporthal van de Hoekstee.