Spring naar het artikel

Reisproducten

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

GGD Reizigerszorg verkoopt verschillende producten die van pas kunnen komen op reis. Deze zijn verkrijgbaar bij de balie. Loop hiervoor binnen op de Schiedamsedijk of schaf ze direct aan als u voor uw reisadvies of vaccinaties komt.

Bescherming tegen muggen en teken!
Deze Natural anti insect spray van TravelSafe is een verantwoord anti-muggen middel op basis van Eucalyptus Citriodiol® en biedt tot 6 uur bescherming tegen muggen en teken. De Natural Spray is daarnaast geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap, het geven van borstvoeding en voor kinderen vanaf 3 maanden.

Prijs: € 12,50

Bugsheet Travelsheet

Gaat u backpacken in Australië, een roadtrip maken in Amerika, of op rondreis in Thailand? De TravelSafe Bug Sheet biedt bescherming tegen insecten.

De Bug Sheet van TravelSafe is een geïmpregneerd onderlaken dat bescherming biedt tegen huismijt, bedwantsen en overige stekende en bijtende insecten.

Gebruik

De Bug Sheet gebruikt u over uw matras of onder uw slaapzak of laken. U kunt de Bug Sheet ook gebruiken als grondzeiltje onder uw picknickkleed, als hor voor een raam of als klamboe. Belangrijk is dat u direct contact met de huid vermijdt. Zorg dus altijd voor een tussenlaag. Doe bijvoorbeeld uw kussensloop over de Bug Sheet kussensloop heen. Draag handschoenen als u de Bug Sheet uit de verpakking haalt.

Onderhoud

De insectenwerende matrashoes kan meerdere malen gewassen worden zonder dat de effectiviteit afneemt (handwas zonder zeep). Tip van TravelSafe: lucht de Bug Sheet nooit in het zonlicht en bewaar hem op een koele, donkere plaats, verpakt in de originele verpakking.

Afmetingen:
1-persoons 220 x 100cm, inclusief 1 x kussensloop                    
2-persoons 220 x 160cm, inclusief 2 x kussensloop

Prijs: € 19,95

Muggen en teken op vakantie zijn ontzettend vervelend. De beten van muggen en teken zijn onplezierig, maar kunnen ook infectieziekten overbrengen, zoals malaria, dengue, gele koorts en de ziekte van Lyme. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk!

Reist u binnenkort naar een land waar deze infectieziekten voorkomen? Neem dan TravelDeet mee! TravelDeet beschermt de huid tegen steken en beten van muggen en teken die infectieziekten kunnen veroorzaken. DEET is het actieve bestanddeel in dit insectenwerende product.

NB: Gebruik van een insectenwerend middel of andere aanvullende maatregelen betekent niet dat u het gebruik van eventueel voorgeschreven malariatabletten achterwege kunt laten.

Inhoud: 60 ml
Prijs: € 11,45

Deze 2 persoons klamboe is speciaal ontwikkeld voor reizigers die licht en compact willen reizen, zoals rugzak reizigers, wereldreizigers etc. De onderzijde is versterkt zodat u de klamboe onder het matras kunt instoppen.

De klamboe bevat een ring die openspringt op het moment dat u deze uit de verpakking haalt. De klamboe is een piramidemodel en vanwege het mee geleverde touw en de bevestigingshaakjes zeer eenvoudig op te hangen.

Prijs: € 42,95*

*De impregnatie van de klamboes mocht tot op heden door iedere firma worden gedaan. Nu zijn er nog maar 3 leveranciers die dit mogen doen, welke onder gecontroleerde omstandigheden werken en daarmee het recht tot registratie hebben. Het gevolg hiervan is dat de klamboes in prijs gestegen zijn.


 

Last minute pakket TravelDeet ORS en Loperamide

Gaat u last minute op vakantie? Neem dan in elk geval anti-insectenmiddel, ORS en Loperamide mee op reis. GGD Reizigerszorg biedt deze drie producten aan in een last minute pakket voor een actieprijs.

1) Anti-insectenspray: TravelDeet of Natural anti insect spray
TravelDeet beschermt de huid tegen steken en beten van muggen en teken die infectieziekten kunnen veroorzaken zoals malaria, dengue en de ziekte van Lyme. DEET is de benaming voor het actieve bestanddeel in dit insectenwerende product.

Inhoud: Spray Deet 40% 60 ml
Prijs: € 11,45

Natural anti insect spray is de natuurlijke variant van TravelSafe. Het is een verantwoord anti-muggen middel op basis van Eucalyptus Citriodiol® en biedt tot 6 uur bescherming tegen muggen en teken. De Natural Spray is daarnaast geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap, het geven van borstvoeding en voor kinderen vanaf 3 maanden.

Inhoud: 60 ml
Prijs: € 12,50

2) Loperamide
Loperamide is een middel tegen diarree. Het zorgt dat de darminhoud langer in de darm blijft en compact wordt maar geneest de infectie niet. Het middel is niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen.

Inhoud: 20 capsules van 2 mg
Prijs: € 3,65

3) ORS
ORS kunt u gebruiken bij diarree. Het middel is een combinatie van suiker, zout en water dat ervoor zorgt dat u niet uitdroogt. Het stimuleert de darmen om het vocht vast te houden.

Inhoud: 24 bruistabletten
Prijs: € 8,40

Actieprijs last minute pakket
Schaft u TravelDeet, Loperamide en ORS in één keer aan, dan betaalt u een actieprijs van € 19,95 in plaats van € 23,50.
Schaft u Natural anti-insect spray, Loperamide en ORS in één keer aan, dan betaalt u een actieprijs van € 20,90 in plaats van € 24,55.