Spring naar het artikel

Jongeren Sense spreekuur in Hefhouse

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

16 april 2024

Je vindt de GGD vanaf nu ook elke woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur in het Hefhouse op zuid. Als jongere (tot 25 jaar) kun je hier binnenlopen voor al je vragen over soa's, relaties en seksualiteit. Maar ook voor een gratis soa-test of zwangerschapstest. Het is gratis en anoniem.

Persoonlijk advies

Er is online veel informatie te vinden. Ook over soa en seksualiteit. Maar soms is informatie lastig te vinden of zeggen websites verschillende dingen. Ook weet je met die informatie niet altijd wat het beste advies is in jouw situatie. Voor al je onbeantwoorde vragen of persoonlijk advies, kun je terecht bij het inloopuur van Sense. Hier stel je jouw vragen aan een verpleegkundige van de GGD die jou verder helpt. 

Aan wat voor vragen moet ik denken?

Denk bijvoorbeeld aan vragen over de pil, je lichaam, hoe je beter je grenzen aan kunt geven of hoe je meer plezier kunt hebben in bed. Maar ook vragen over problemen bij seks. Veelvoorkomende problemen zijn bijvoorbeeld te snel klaarkomen, pijn bij het vrijen en moeilijk opgewonden raken.

Gratis soa-test en condooms

Ook kun je bij het inloopuur terecht voor een soa-test, zwangerschapstest en condooms. Dit is allemaal gratis en anoniem.

Het Hefhouse

Het spreekuur is elke woensdag van 13.00 tot 16.00 uur je in het Hefhouse aan de Nassaukade 31 (open het adres in Google Maps) in Rotterdam.

Chatten over soa en seksualiteit

Stel je liever je vragen over de chat? Dat kan ook. Je kunt via de chat gratis en anoniem je vragen stellen een verpleegkundige van de GGD. Dit kan op maandag tot en met donderdag van 15.30 uur tot 17.30 uur. En op dinsdag- en donderdagavond van 17.30 uur tot 19.30 uur. 

Voor meer informatie kijk je op Regio Rotterdam - Nieuws uit de regio | Sense.info.