Spring naar het artikel

Proclaimer

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

Deze website is de toegangspoort tot informatie van GGD Rotterdam-Rijnmond.

Van deze informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel
  • teksten en beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard
  • teksten zijn begrijpelijk

Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het ons dan weten, wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site daarmee te verbeteren. U kunt met de feedback-tab aan de rechterzijde van alle pagina's uw reactie achterlaten. U krijgt op die feedback geen reactie van de GGD terug omdat wij uw gegevens niet kunnen achterhalen. Wilt u wel een reactie op uw vraag, klacht of melding, dan kunt u deze doorgeven via het digitale contactformulier.

Privacy en cookies

GGD Rotterdam Rijnmond maakt gebruikt van cookies om haar website te analyseren en te verbeteren. Uit bezoek aan ggdrotterdamrijnmond.nl verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. GGD Rotterdam-Rijnmond behoudt zich het auteursrecht voor van informatie op ggdrotterdamrijnmond.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, stuur dan dit formulier in.

Toegankelijkheid

GGD Rotterdam-Rijnmond vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom willen we onze website voor iedereen toegankelijk maken. Er wordt doorlopend aan de site gewerkt om de toegankelijkheid verder te verbeteren. We willen zo volledig mogelijk voldoen aan de toegankelijkheidseisen van DigiToegankelijk.nl op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen.

Bij de doorontwikkeling van de website is rekening gehouden met toegankelijkheid. Zo beschikt de website over een voorleesfunctie, een groter tekstformaat en veel witruimte voor een betere leesbaarheid.

Onze toegankelijkheidsverklaring vindt u hier. Het voldoen aan alle toegankelijkheidscriteria is onze hoogste prioriteit, daar werken we momenteel hard aan.

Archief

Bent u op zoek naar publicaties van een bepaalde dag? Dan kunt u terecht in het archief van de website. Daar kunt u op elke gewenste dag de website opvragen (vanaf 24 oktober 2017).