Spring naar het artikel

Testlab

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

Testlab is het spreekuur voor mannen die seks hebben met mannen (MSM) die zich laten testen via mantotman.nl.

Afspraak maken

Je kunt iedere maandag en dinsdag van 8.30-12.00 uur en 13.00-17.00 uur op afspraak bij Testlab Rotterdam terecht. Het is van belang om telefonisch een afspraak te maken. Dat kan via 010 - 443 80 21 (ma-vrij 8.30 - 12.15 uur).

Een afspraak voor Testlab via MantotMan is anders dan een reguliere afspraak bij het Centrum Seksuele Gezondheid. Het is een korter gesprek met een verpleegkundige of doktersassistent(e), omdat je online al een vragenformulier invult. Printen is niet meer nodig, het is voldoende om de code op het formulier mee te nemen naar het inloopspreekuur.

Vertrouwelijkheid

Het Centrum Seksuele Gezondheid hecht veel waarde aan vertrouwelijkheid. Er wordt discreet met medische gegevens omgegaan. Dit betekent dat er zonder toestemming nooit informatie naar andere partijen gaat, zoals een huisarts of zorgverzekeraar.

Wanneer een Testlab afspraak?

Het Testlab inloopspreekuur is alleen bedoeld om te testen. Als je gewaarschuwd bent voor een soa, klachten hebt of een andere vraag hebt rondom soa en seksualiteit hebt ben je welkom op een regulier spreekuur. Hierbij vindt een gesprek plaats met de verpleegkundige. Bel voor een afspraak met het Centrum Seksuele Gezondheid op 010 - 443 80 21 (ma-vrij 8.30 - 12.15 uur).

Een afspraak via Testlab is sneller, de focus ligt op het testen. Er vindt een korter gesprek met de verpleegkundige of doktersassistente plaats. Die stelt enkel een paar aanvullende vragen naast de vragen die je via de website hebt ingevuld. In het gesprek vragen we enkel kort naar:

  • Eventueel gebruik van medicatie
  • Allergieën
  • Vaccinatiestatus tegen Hepatitis A en B.

Via de website MantotMan.nl meld je je aan door een formulier in te vullen. Vervolgens bel je met het Centrum Seksuele Gezondheid voor een afspraak voor het Testlab. Dat kan met telefoonnummer: 010-443 80 21

Nee, Testlab is alleen bedoeld om te testen. Als je wel gewaarschuwd bent, klachten hebt of een andere vraag hebt rondom soa en seksualiteit ben je welkom op een regulier spreekuur. Hierbij vindt een gesprek plaats met de verpleegkundige. Bel met het Centrum Seksuele Gezondheid voor een afspraak.