Spring naar het artikel

Stages en leren

Vertalen

Gebruik Google om deze website te vertalen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertaling.

De GGD Rotterdam-Rijnmond is een erkende opleidingsinstelling voor artsen Maatschappij en Gezondheid (M+G) profielen infectieziektebestrijding, Medische Milieukunde en Tuberculosebestrijding. Ook leiden wij verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en deskundigen infectiepreventie op.

Aanbod stageplaatsen

Zoek jij een stageplaats voor bijvoorbeeld de opleiding hbo-verpleegkunde, mbo-doktersassistent of de geneeskunde opleiding? Of ben je specifiek op zoek naar een stageplaats bij de GGD als beleidsmedewerker, adviseur, onderzoeker of administratief medewerker? Mail dan naar stagecoordinatorpgmo@rotterdam.nl. We werken samen met de Hogeschool Rotterdam, de Erasmus universiteit en de roc’s Zadkine en Albeda.

Klik hier om te mailen over een stageplek binnen de gemeente Rotterdam.

Erkend opleider

Als gecertificeerde opleidingsinstelling worden we regelmatig getoetst door de Registratiecommissie Geneeskundige Specialisten (RGS), College Zorgopleidingen (CZO) en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB). De opleiding en ontwikkeling van professionals geven wij veel aandacht voor de kwaliteit van het opleiden en leren en ontwikkelen van professionals bij de GGD Rotterdam-Rijnmond.

Werken en leren in de regio Rijnmond

De GGD Rotterdam-Rijnmond biedt een dynamische leeromgeving.  Je krijgt te maken met grootstedelijke problematiek, een diversiteit aan casuïstiek en mensen met verschillende achtergronden.

Omdat er een wereldhaven en vliegveld zijn, kun je te maken krijgen met verspreiding van infectieziekten door besmettingen aan boord van schepen en vliegtuigen.

Je werkt voor Rotterdam en 12 kleinere gemeenten in de regio Rijnmond.