Spring naar het artikel

Locaties en bereikbaarheid

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Bezoekadres publiekslocatie GGD Rotterdam-Rijnmond

Schiedamsedijk 95
3011 EN Rotterdam

Openbaar vervoer

 • Metro: halte Leuvehaven, lijn D (lichtblauw) of E (donkerblauw) van Rotterdam Centraal naar Slinge/De Akkers en vice versa
 • Tram: halte Leuvehaven: lijnen 8, 20, 23 en 25

Met de auto

 • Uit richting Utrecht A20: afslag Breda A16, Ring afslag centrum (parallelrijbaan), N210 bij de verkeerslichten rechtsaf naar de Maasboulevard (Boompjes). Sla bij de verkeerslichten Erasmusbrug rechtsaf naar de Schiedamsedijk. GGD Rotterdam-Rijnmond bevindt zich tegenover het Inntel Hotel.
 • Uit richting Breda A16 en Gorinchem A15: ring afslag centrum (parallelrijbaan) N210 bij de verkeerslichten driekwart rotonde naar de Maasboulevard (Boompjes). Sla bij de verkeerslichten Erasmusbrug rechtsaf naar de Schiedamsedijk. GGD Rotterdam-Rijnmond bevindt zich tegenover het Inntel Hotel.
 • Uit richting Den Haag A13 en Hoek van Holland A20: richting Utrecht bij Terbregseplein A16 richting Breda, afslag centrum (parallelrijbaan), N210 bij de verkeerslichten rechtsaf naar de Maasboulevard (Boompjes). Sla bij de verkeerslichten Erasmusbrug rechtsaf naar de Schiedamsedijk. GGD Rotterdam-Rijnmond bevindt zich tegenover het Intell Hotel.

Parkeren

De locatie Schiedamsedijk van GGD Rotterdam-Rijnmond is het beste met de metro en tram te bereiken, in de omgeving is er weinig parkeergelegenheid.  Voor wie wel met de auto komt:

 • de GGD locatie Schiedamsedijk 95 beschikt over een klein aantal parkeerplaatsen voor bezoekers (alleen op reservering). Bij de GGD kunt u betaald parkeren aan de Schiedamsedijk, bij de vooringang of in de parkeervakken rond de Baan en de Schiedamse Vest achter het hoofdgebouw. Er kan alleen elektronisch met een chipkaart worden betaald.
 • de parkeergarage Erasmusbrug (Willemsplein 2) ligt op drie minuten lopen van de GGD, locatie Schiedamsedijk 95. Rijd na het kruispunt bij de Erasmusbrug richting Euromast (Westzeedijk), dan eerste afslag links (Scheepstimmermanlaan en daarna de eerste straat links helemaal uit (Gedempte Zalmhaven).

Postadres publiekslocatie GGD Rotterdam-Rijnmond

GGD Rotterdam-Rijnmond
Postbus 70032
3000 LP Rotterdam

Bezoek- en postadres kantoor en directie GGD Rotterdam-Rijnmond (hier geen spreekuren!)

Het Timmerhuis
Gemeente Rotterdam cluster Maatschappelijke Ontwikkeling/directie PGW&Z gemeenschappelijke regeling GGD Rotterdam-Rijnmond

Halvemaanpassage 90
Postbus 70032 3000 LP Rotterdam

Openbaar vervoer

 • Metro: halte Stadhuis, lijn D (lichtblauw) of E (donkerblauw) van Rotterdam Centraal naar Slinge/De Akkers en vice versa
 • Tram: halte Stadhuis: lijnen 21, 23 en 24

Met de auto

 • Uit richting Utrecht, Breda en Den Haag A20: afslag Centrum Rotterdam A20, via Schieweg, Schiekade en Hoflijn naar centrum Rotterdam. Het Timmerhuis bevindt zich achter het oude stadhuis aan de Coolsingel in Rotterdam.

Parkeren

De locatie Timmerhuis, Halvemaanpassage is het beste met de metro en tram te bereiken, in de omgeving is er weinig parkeergelegenheid. Voor wie wel met de auto komt:

 • Het Timmerhuis beschikt niet over parkeerplaatsen voor bezoekers.  Bij het Timmerhuis kunt u betaald parkeren in parkeergarage Meent aan de Binnenrotte in Rotterdam.

Bezoek- en postadres publiekslocatie vestiging Vlaardingen

Burgemeester Van Lierplein 5
3134 ZB Vlaardingen

Openbaar vervoer

 • Trein: halte Vlaardingen Oost
 • Bus: halte Vlaardingen Oost: lijn 56 of 126

Parkeren

 • De locatie Burg van Lierplein in Vlaardingen is het beste met de trein of bus te bereiken, in de omgeving is er weinig parkeergelegenheid.

Bezoek- en postadres publiekslocatie vestiging Spijkenisse

Hoogwerfsingel 2
3202 SP Spijkenisse

Postbus 742
3200 AR Spijkenisse

Bezoek- en postadres publiekslocatie vestiging Hellevoetsluis*

Vliet 2
3224 HE Hellevoetsluis

 

*Let op! Onze locatie Hellevoetsluis is momenteel (tijdelijk) gesloten. U kunt terecht bij een van onze andere locaties.

Contact?

Ga naar het contactformulier.